Bosch szerviztechnikus képzés

Bosch szerviztechnikus képzés most early-bird akcióval! 

A Bosch több, mint egy évszázadnyi tapasztalattal rendelkezik a gépjárműtechnikai rendszertechnológia területén és az autóipar jelentős gyári alkatrész gyártója- és beszállítójaként együttműködésben áll az autóiparral termékei kutatása és kifejlesztése során. Ez alatt az időszak alatt a Bosch innovációi az egész világra kiterjedtek.
Ez azonban csupán az egyik oka annak, amiért a Bosch termékeit sokan tartják a korszerű gépjárműtechnika megtestesítőinek. 
A Bosch a megfelelő tudással és szakértelemmel felvértezve bebizonyította kompetenségét a képzés- és oktatásszolgáltató a gépjárműipar minden területén. A budapesti Oktatási Központban több, mint 20 éve az autóipari műhelyek, állami hatóságok, egyesületek és szakiskolák körülbelül 600 munkatársa vesz részt évente technológiai szemináriumainkon a modern, 400 m2-es oktatási létesítményben. Válassza Ön is a Bosch szerviztechnikus képzéseit!

Napjaink gépjárművei egyre összetettebbek – az új technológiák pedig egyben új kihívásokat jelentenek. A műhelyekben dolgozó munkatársak csak a szükséges szakértelemmel felvértezve képesek hatékonyan és gazdaságosan elvégezni a diagnosztikai, karbantartási és javítási munkákat a legújabb modelleken. Az átlátható rendszerbe foglalt képzések és továbbképzések kulcsfontosságúak annak érdekében, hogy vállalkozása lépést tarthasson a gépjárműtechnika legújabb fejlesztéseivel.

Az előnyök áttekintése:

  1. Hatékonyabb szolgáltatás és gyorsabb hibadiagnosztika
  2. A javítási folyamat nagyobb megbízhatósága
  3. Kiemelkedő ügyfélszolgálat
  4. Pozitív visszajelzés és értékelés az ügyfelektől
  5. Szervizfolyamatok optimalizálása
  6. Hosszú távú ügyfélkapcsolat
  7. Üzleti siker

A Robert Bosch Kft. magyarországi gépjármű oktatási központja segítséget kíván nyújtani cége fejlesztésében műszaki képzések és továbbképzések széles körű választékával. A következő oldalakon részletes áttekintést talál képzési programunkról, valamint az aktuális továbbképzési lehetőségekről!  További információ és early bird kedvezmény:

www.boschgepjarmuoktatas.hu